Over de Landmeetdienst

SONY DSC

Of het nu een groot of klein werk betreft; duidelijke projectbegeleiding en korte rechtstreekse lijnen met de opdrachtgever zijn van belang bij het afleveren van een goed product. Dit, tezamen met onze flexibiliteit, vormen de belangrijkste elementen van de bedrijfsstructuur van De Landmeetdienst. U heeft vast wel eens een van onze gele auto’s gezien.

Onze visie

Op het gebied van de Geodesie en Landmeetkunde staan de ontwikkelingen niet stil. Er gaat veel hightech apparatuur mee gemoeid. Desondanks vormt het klassieke landmeten en uitzetten nog steeds de basis voor kwaliteit. Duidelijke projectbegeleiding, korte rechtstreekse lijnen met de opdrachtgever en flexibiliteit vormen de basis voor de bedrijfsstructuur. Hiermee hebben we een goede toekomst in het vizier.

Apparatuur

Precisie op maat. Dit is alleen mogelijk met de modernste apparatuur. Daarom maken wij onder andere gebruik van:

Geschiedenis

De Landmeetdienst is een particulier bedrijf dat is opgericht in 1986. We hebben een breed klantenbestand waarin nagenoeg alle overheden, semi-overheden en vak gerelateerde bedrijfstakken vertegenwoordigd zijn. Medio 2005 kwam het bedrijf via een overname in handen van de heer R.D.Meems. Met goed opgeleid en ervaren personeel staat hij klaar voor elke landmeetkundige uitdaging.

SONY DSC

Met 12 ploegen in de buitendienst en 6 mensen in de binnendienst werken we dagelijks aan infrastructurele projecten. Ook maken wij gebruik van eenmansploegen. Met behulp van een Robotic station of GPS kunnen zij geheel zelfstandig uitzetten of metingen verrichten.

De benodigde certificeringen

Certificering en kwaliteitscontrole worden in ons vak steeds belangrijker. Wij voldoen dan ook aan alle eisen die overheid en opdrachtgevers van ons verlangen. Wij voldoen aan de ISO 9001:2015 norm en zijn aangesloten bij GBN (GeoBusiness Nederland). Uiteraard zijn wij volledig VCA gecertificeerd.