Over de Landmeetdienst

SONY DSCOf het nu een groot of klein werk betreft; duidelijke projectbegeleiding en korte rechtstreekse lijnen met de opdrachtgever zijn van belang bij het afleveren van een goed product. Dit, tezamen met onze flexibiliteit, vormen de belangrijkste elementen van de bedrijfsstructuur van De Landmeetdienst. U heeft vast wel eens een van onze gele auto’s gezien.

Onze visie

Op het gebied van de Geodesie en Landmeetkunde staan de ontwikkelingen niet stil. Er gaat veel high tech apparatuur mee gemoeid. Desondanks vormt het klassieke landmeten en uitzetten nog steeds de basis voor kwaliteit. Duidelijke projectbegeleiding, korte rechtstreekse lijnen met de opdrachtgever en flexibiliteit vormen de basis voor de bedrijfsstructuur. Hiermee hebben we een goede toekomst in het vizier.

Geschiedenis

De Landmeetdienst is een particulier bedrijf dat is opgericht in 1986. We hebben een breed klantenbestand waarin nagenoeg alle overheden, semi-overheden en vak gerelateerde bedrijfstakken vertegenwoordigd zijn. Medio 2005 kwam het bedrijf via een overname in handen van de heer R.D.Meems. Met goed opgeleid en ervaren personeel staat hij klaar voor elke landmeetkundige uitdaging.

SONY DSC

Ons team

Met 7 ploegen in de buitendienst en 6 mensen in de binnendienst werken we dagelijks aan infrastructurele projecten. Ook maken wij gebruik van eenmansploegen. Met behulp van een Robotic station of GPS kunnen zij geheel zelfstandig uitzetten of metingen verrichten.