A35

De BAM heeft de RW35 Almelo Zuid – Twentekanaal aangelegd. Met een lengte van ongeveer 2,5 km en 3 kunstwerken op de route is het een mooi infrastructureel werk dat van groot belang is voor de stad Almelo. Het verkeer van en naar Zwolle maakte gebruik van de ring van Almelo en zorgde voor veel overlast.

manDoor vooraf goede afspraken te maken omtrent de inzet van een vast team op het werk konden faalkosten worden voorkomen. Ook de flexibele houding en het meedenken van de meetploeg hebben bijgedragen aan het goede resultaat.

Ing. J.H.G ter Horst, Hoofd bedrijfsbureau & projecten, BAM Wegen regio Oost

Het doortrekken van de RW35 en de aansluiting op de nieuwe snelweg nabij Wierden hebben gezorgd voor verlichting voor de stad Almelo en een vlotte doorstroming van het verkeer. Door een strakke planning en goede samenwerking is ook het laatste stukje snelweg goed opgeleverd. De Landmeetdienst is betrokken geweest bij het hele traject, van de voorbereiding tot en met de oplevering. De Landmeetdienst heeft onder andere PMG, hoofd- en detailmaatvoering en revisiemetingen opgezet. Ook hebben we de as-built situatie opgeleverd.

Terug naar het projecten overzicht