Wegbelijning snel en efficiënt uitzetten

Het zetten van stippen en stuurlijnen is arbeidsintensief en inefficiënt. Stuurlijnen verdwijnen onder de kleef of moeten helemaal opnieuw worden gezet als er op het laatste moment toch nog iets moet worden gewijzigd. Bovendien is het een tijdrovende klus: de stippen moeten handmatig worden gezet waarna 3 personen de stuurlijnen moeten spuiten.

Neem contact op

Road Plotter

img-20160404-wa0001De Road Plotter is een quad met machinebesturing en een eigen GPS, bestuurd door een ervaren uitzetter. Er zijn in Nederland twee Road Plotters, waarvan De Landmeetdienst er één in haar bezit heeft. Een Road Plotter kan snel en effectief worden ingezet voor het aanbrengen van belijning, het omleggen van een rijstrook of wanneer er onder tijdsdruk moet worden geasfalteerd. Voordelen van de Road Plotter zijn de flexibiliteit en snelle inzetbaarheid.

Voordelen

Grond-, weg- & waterbouw

img_7487De Landmeetdienst heeft een schat aan ervaring opgedaan met grote en kleine infrastructurele projecten. Dankzij onze flexibiliteit en de grote zelfstandigheid van onze uitzetters bieden we  samenwerking op maat. We zijn betrokken bij alle fases van het project en kunnen onze inzet aanpassen op de vraag.

Voorbeelden van dit maatwerk zijn voorbereidende DTM metingen, volumebepalingen voor grondverzet, deformatiemetingen, PMG, 3D modellen voor machinebesturing, en maatvoering GWW.

Voordelen

Rijksweg 35

De BAM heeft de RW35 Almelo Zuid – Twentekanaal aangelegd. Met een lengte van ongeveer 2,5 km en 3 kunstwerken op de route is het een mooi infrastructureel werk dat van groot belang is voor de stad Almelo. Het verkeer van en naar Zwolle maakte gebruik van de ring van Almelo en zorgde voor veel overlast. Het doortrekken van de RW35 en de aansluiting op de nieuwe snelweg nabij Wierden hebben gezorgd voor verlichting voor de stad Almelo en een vlotte doorstroming van het verkeer. Door een strakke planning en goede samenwerking is ook het laatste stukje snelweg goed opgeleverd.

manDoor vooraf goede afspraken te maken omtrent de inzet van een vast team op het werk konden faalkosten worden voorkomen. Ook de flexibele houding en het meedenken van de meetploeg hebben bijgedragen aan het goede resultaat.

Ing. J.H.G ter Horst, Hoofd bedrijfsbureau & projecten, BAM Wegen regio Oost

De Landmeetdienst is betrokken geweest bij het hele traject, van de voorbereiding tot en met de  oplevering. De Landmeetdienst heeft onder andere PMG, hoofd- en detailmaatvoering en revisiemetingen opgezet. Ook hebben we de as-built situatie opgeleverd.

Lees meer over dit project

Meer weten?

De Landmeetdienst heeft ruim 30 jaar ervaring met landmeetkundige werkzaamheden in alle diciplines.  Ons goed opgeleide en ervaren personeel staat klaar voor elke landmeetkundige uitdaging! Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op via 074 – 255 48 48.

Stuur ons een e-mail